Μενού
Καλάθι Αγορών

HP 295 G6 MT , AMD Ryzen 5 Pro 3350G , 8GB Ram ,256GB SSD , Windows 10 Pro , New Desktop

Απαραίτητη μηχανοργάνωση
Βελτιστοποιήστε τους πόρους σας με τον HP 295 MT, που διαθέτει ισχυρούς επεξεργαστές, λειτουργίες ασφάλειας και απαραίτητα εργαλεία για την επιχείρηση. Αυτός ο οικονομικός και εύκολος στην εγκατάσταση υπολογιστής έχει δυνατότητα κλιμάκωσης και σχεδίαση που αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.

Δέσμευση βιωσιμότητας

 

 

Η βιωσιμότητα αποτελεί προτεραιότητα κατά τη σχεδίαση προϊόντων της HP. Ο HP 295 MT χρησιμοποιεί τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης και συσκευασία από χαρτοπολτό για τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

 

 
Διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή

 

 Προστατεύστε την επένδυσής και τα δεδομένα σας με υλικολογισμικό TPM, HP DriveLock και μία κλειδαριά ασφαλείας. Αποκτήστε επιπλέον ασφάλεια με έναν προαιρετικό αισθητήρα εισβολών και ενσωματωμένο σύστημα κλειδώματος με καλώδιο για να προστατέψετε τις ενσύρματες συσκευές σας.

 

 
Δώστε ώθηση στη δημιουργικότητά σας με αυτόν τον πανίσχυρο Η/Υ

 

Διαχειριστείτε εύκολα τις καθημερινές σας εργασίες με έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD2, μνήμη DDR4, γρήγορες μονάδες δίσκου και καθηλωτικά γραφικά.

 

 
Προχωρημένο στυλ

 


Τρεις θέσεις και τρεις υποδοχές πλήρους ύψους, συμπεριλαμβανομένων υποδοχών PCIe x16, PCIe x1 και PCI παρέχουν επεκτασιμότητα για το μέλλον.

Desktops
ΤύποςΚαινούργιο
Κατηγορία ΕπεξεργαστήAmd Ryzen 5
Μοντέλο ΕπεξεργαστήAMD Ryzen 5 3350G
Τύπος ΜονάδαςMidi Tower
Τύπος δίσκουSsd
Χωρητικότητα256 GB
Μνήμη8 GB
Οπτικό μέσοΌχι
Κάρτα ΓραφικώνAmd Radeon Graphics
Λειτουργικό ΣύστημαWindows 10 Pro
Εγγύηση3 χρόνια