Μενού
Καλάθι Αγορών

Σχετικά με μάς  • Η Κύβος Πληροφορική δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και Επικοινωνιών με έδρα την πόλη των Σερρών. Η εμπειρία μας στο χώρο είναι πολυετής, ενώ η αφοσίωση στο έργο μας συνεχής και σταθερή.

  • Η εταιρεία μας έχει ως πρώτο της μέλημα η σχέση τιμής & ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της να είναι αντάξια της εμπιστοσύνης σας. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς εξασφαλίζει ότι τόσο η ποιότητα, όσο και η ποικιλία των προϊόντων μας θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

  • Το εξειδικευμένο και πάντα πρόθυμο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσεγγίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας με ολοκληρωμένες λύσεις ενώ τις προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, δημιουργώντας όφελος κάθε φορά για εσάς.

  • Για εμάς η εξυπηρέτηση δεν σταματά στην πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, αφού είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, είτε με άμεση ανταπόκριση στο χώρο σας είτε με απομακρυσμένη βοήθεια.

  • Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή - παράδοση οποιασδήποτε παραγγελίας εντός της πόλης των Σερρών, ενώ καλύπτουμε σε πανελλαδική εμβέλεια τους πελάτες μας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος κάθε φορά.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του παρόντος ιστότοπου, καθώς και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Με την περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies στη συσκευή σας.