Μενού
Καλάθι Αγορών

Αποστολή - Παραλαβή

1. Αποστολή στο χώρο της επιλογής σας

Η Κύβος Πληροφορική παρέχει τη δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στο χώρο σας με τους εξής τρόπους:

Αποστολή με courier

  • Ενιαία χρέωση για ηπειρωτική – νησιωτική Ελλάδα, όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών με 4,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για δέματα βάρους μέχρι 3 Κιλά και +1,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Οι πληρωμές με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων) επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 1,50€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
  • Συνεργαζόμενη εταιρεία courier είναι η ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ, αλλά κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων με οποιαδήποτε courier o πελάτης επιθυμεί με ανάλογες ανά εταιρεία χρεώσεις, οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

  • Για αποστολές παραγγελιών άνω των 16kg σας προτείνουμε αποστολή με μεταφορική εταιρεία, ώστε να επιβαρυνθείτε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως και 7 ημέρες ανάλογα την περιοχή που βρίσκεστε. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας οι μεταφορικές εταιρείες δεν πραγματοποιούν παράδοση στο χώρο σας αλλά εξυπηρετούν μόνο με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους, κάτι για το οποίο η εταιρεία μας δεν φέρει κάποια ευθύνη. Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με μεταφορική εταιρεία δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Ακόμη δίνεται η δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.
  • Για τον υπολογισμό του βάρους μιας παραγγελίας προσμετράτε και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων.
  • Συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία είναι η ΚΙΦΑ Σερρών αλλά κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιαδήποτε μεταφορική ο πελάτης επιθυμεί, με ανάλογες ανά εταιρεία χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

2. Παραλαβή από το κατάστημα

  • Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας Γ. Παπανδρέου 22, Σέρρες. Προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας μπορείτε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας να το επιλέξετε και θα σας ενημερώσουμε μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
  • Ο πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ειδοποίησης από την εταιρεία μας σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εφόσον ο πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησής του σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.
  • Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο πελάτης οφείλει να επιδείξει την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας), καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Αν ο πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο θα πρέπει να έχει μαζί του ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του παρόντος ιστότοπου, καθώς και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Με την περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies στη συσκευή σας.