Μενού
Καλάθι Αγορών

Αποστολή - Παραλαβή

Εφόσον έχει καταχωρηθεί σωστά η παραγγελία σας και έχετε λάβει επιβεβαίωση επιλέξτε τον τρόπο για την αποστολή της.

1. Αποστολή στον Χώρο της Επιλογής σας.

Η εταιρία Κύβος Πληροφορική παρέχει τη δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στο χώρο σας με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

α) Για παραγγελίες βάρους μέχρι 5 κιλά η χρέωση είναι 5,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) και για κάθε επιπλέον κιλό χρέωση +1,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).
β) Οι πληρωμές με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων) έχουν επιπλέον χρέωση 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α). 

Αποστολή με Courier

  • Ενιαία χρέωση για ηπειρωτική – νησιωτική Ελλάδα όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών 5,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για δέματα βάρους μέχρι 5 Κιλά και +1,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Οι πληρωμές με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων) επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 2,50€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
  • Συνεργαζόμενη εταιρία courier είναι η Γενική Ταχυδρομική αλλά κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιονδήποτε courier επιλογής του πελάτη με ανάλογες ανά εταιρία χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία

  • Για αποστολές παραγγελιών άνω των 7kg σας προτείνουμε αποστολή με μεταφορική εταιρία ώστε να επιβαρυνθείτε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρία ο χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από 1 έως και 5 ημέρες αναλόγως της περιοχής που βρίσκεστε. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παράδοση στον χώρο σας αλλά εξυπηρετούν μόνον με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους κάτι για το οποίο η εταιρία μας δεν φέρει κάποια ευθύνη. Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με μεταφορική εταιρία δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.
  • Για τον υπολογισμό του βάρους μιας παραγγελίας προσμετράτε και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων
  • Συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία είναι η ΚΙΦΑ Σερρών αλλά κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιαδήποτε  μεταφορική επιλογής του πελάτη με ανάλογες ανά εταιρία χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα

  • Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας Γ. Παπανδρέου 22, Σέρρες. Προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας μπορείτε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας να το επιλέξετε και θα σας ενημερώσουμε μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
  • Ο Πελάτης υποχρεούται να παραλάβει την παραγγελία του εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ειδοποίησης από τη εταιρεία μας σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησής του σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η εταιρεία  επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.
  • Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης οφείλει να επιδείξει την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο). Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει να έχει μαζί του ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.